Rólunk

KIK VAGYUNK?

A Duijndam International egy olyan munkaközvetítő ügynökség, amely 2003 óta működik Lengyelországban. Segítségünkkel naponta számos munkakereső és munkaadó talál sikeresen egymásra. Hollandiai idénymunkák és ideiglenes munkák közvetítése a szakterületünk. Számos gazdasági ágazatban kínálunk munkalehetőséget, ajánlatadáskor figyelembe vesszük a képesítéseidet és tapasztalataidat illetve személyes rátermettségedet is.

A cégünk működésében nagyon fontos szerepet tölt be a hatékony kommunikáció, az állandó eszmecserének és a tapasztalatok megosztásának, illetve a világos célkitűzéseknek köszönhetően ismerjük megbízóink és a munkakeresőink elvárásait. Ezért ahogy eddig is, elvárható tőlünk, hogy személyes megközelítésen alapuló professzionális módszerekkel működjünk. Csapatunkban lengyelül, angolul, hollandul és németül beszélő munkatársak is megtalálhatók. A toborzóink olyan, a maguk területén magasan kvalifikált szakemberek, akik  széles körű ismeretekkel rendelkeznek a gazdaság számos iparágában és szektorában. Abban különbözünk más ügynökségektől, hogy a munkahelyek teljes skálájával rendelkezünk a vezetői pozícióktól a szakembereken keresztül, egészen az alacsonyabb szervezeti lépcsőkig bezárólag. A gazdaság számos iparágában és szektorából származó munkaadóval működünk együtt, mint például az adminisztráció, a logisztika, a szállítás, az építőipari és a kertészet.

CÉGÜNK TÖRTÉNETE

Már 20 év eltelt azóta, amikor Karel Duijndam rájött arra, hogy a munkáltatóknak szükségük van több apró és rugalmas személyzeti jellegű szolgáltatásra. Annak köszönhetően, hogy működését  a bizalomra, az elkötelezettségre és a kitűzött célok következetes elérésére alapozta, rövidesen meg is jelentek az első megrendelések.

1997-ben, Wateringen-ben a Kerklaan utcában nyílt meg a cég első telephelye Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD) néven.  Ahogy a cég növekedett, még öt irodája nyílt Hollandiában és három pedig Lengyelországban. A cég növekedésével együtt megváltozott a vállalat elnevezése is, Lengyelországban Duijndam International-ra, Hollandiában pedig Duijndam Uitzendgroep-re. A humánpolitika továbbra is a vállalat stratégiájának szerves részét képezi. Az ügyfeleink valamint a munkakeresők elégedettsége a legfontosabb számunkra.

TANÚSÍTVÁNYOK ÉS PARTNEREK

Az iparág különböző szervezeteiben betöltött tagságaink illetve a megfelelő tanúsítványaink objektív képet alkotnak cégünkről a munkakeresőknek. Mindig arra törekszünk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokat a lehető legmagasabb szinten, tisztességesen és szakszerűen végezzük el.

A cégünk elsőként került bejegyzésre az Munkaerő Ügynökségek Nemzeti Nyilvántartásába és miénk a Gazdasági, Szociális és Munkaügyi Minisztérium 1. számú tanúsítványa is.

2004 óta vagyunk tagja a Munkaerő Ügynökségek Lengyel Nemzeti Szövetségének ami biztosítja azt, hogy megfelelünk a munkaerő közvetítéssel kapcsolatos legmagasabb szintű etikai és szakmai normáknak.

KÜLDETÉS, JÖVŐKÉP, AMBÍCIÓ

Az a küldetésünk, hogy segítségünkkel egymásra találjanak az emberek. Függetlenül attól, hogy munkát keresel, vagy új alkalmazottal szeretnéd bővíteni a csapatodat, a Duijndam mindig arra törekszik, hogy megfelelően összekapcsolja a munkaerő piac mindkét felének érdekeit.

A színvonalas és motivált alkalmazottak a cégek felbecsülhetetlen értékei. Célunk a munkavállalók és a munkaadók elvárásainak teljesítése , amelyre nagy lelkesedéssel folyamatosan törekszünk!

A gazdasági helyzettől függetlenül a Duijndam cég folyamatosan fejlődik. Ennek eredményeként számos iparágból egyre több megbízó és álláskereső bízik meg éppen a mi ügynökségünkben. Cégünknek az a célja, hogy fenntartsa a növekedését a következő években.

Jól fizető állást keresel Hollandiában? Regisztráld magad a Duijndam Space-ben