A munkakeresőknek

A felvételi eljárás – csak néhány egyszerű lépés

A Duijndam International azok számára dolgozta ki a felvételi eljárást, akik elkötelezettek és motiváltak a munkakezdéshez és a siker eléréséhez.Ahhoz hogy a lehető leghamarabb ki tudj utazni és el tudd kezdeni a munkát, a minimumra csökkentettük a papírmunkát. Már csak néhány egyszerű lépés választ el az új munkahely megtalálásától!

Formális követelmények

A Hollandiában dolgozni kívánóknak meg kell felelniük a következőknek:

 

  • nagykorúság
  • legalább 6 hónapig érvényes sértetlen személyazonossági okmánnyal kell rendelkeznie
  • regisztrálás a Duijndam Space felületen, elküldött önéletrajz vagy az egyik irodánkban kitöltött regisztrációs űrlap illetve hozzájárulás a személyes adatok munkaközvetítési célokból történő feldolgozására
  • euro alapú devizaszámla (saját vezeték-, és keresztnévre)

Szállítás

Az évek óta velünk együttműködő egyik neves szállító cég biztonságosan és időben eljuttat téged a hollandiai irodánkba. Lengyelország egész területéről szervezünk kiutakat. Amennyiben egy kisvárosban élsz, valószínűleg először el kell majd jutnod a legközelebbi nagyvárosba.

Mi a helyzet a mindennapi munkába utazással?

A szálláshelytől a munkahelyig történő utazás Hollandiában többnyire ingyenes. Munkavállalóink részére autókkal vagy a Hollandiában rendkívül népszerű kerékpárokkal állunk rendelkezésre. A hollandiai Wateringen-ben található irodánkba történő megérkezésedet követően találkozol a koordinátorainkkal akik elvégzik a szükséges formaságokat.

Lakhatási körülmények

Egycsaládos házakban kínálunk kényelmes és komfortos szállást.

Amennyire lehetséges igyekszünk a munkahelyhez minél közelebb szállást biztosítani, hogy lerövidüljön az utazási idő és a dolgozóknak több ideje maradjon pihenésre. A családi házakban televízióval felszerelt közös szalon, jól felszerelt konyha, WC és hálószobák találhatók. Minden házban ingyenes internet-hozzáférést biztosítunk.

Ahhoz, hogy megfeleljünk a munkavállalóink elvárásainak, folyamatosan emeljük házaink színvonalát.

Fizetés

Az ügynökségünk heti munkaidő elszámolással és fizetéssel dolgozik. Weboldalunkon keresztül munkavállalóink saját profiljukra lépve állandó és biztonságos hozzáféréssel rendelkeznek az összes fizetési kimutatásukhoz illetve az éves beszámolójukhoz (Jaaropgaven). A fizetés a munkavállaló bankszámlájára kerül átutalásra.

Biztosítás

Minden Hollandiában dolgozó személy köteles egészségügyi biztosítást kötni, amely fedezi az esetleges gyógyítási költségeket. A Duijndam megigényelheti a nevedben az egészségügyi biztosítást. A regisztráció után biztosítási kártyát kapsz, ami elengedhetetlen abban az esetben a háziorvoshoz vagy a kórházba látogatsz. Az egészségbiztosítási járulék minden munkavállaló fizetéséből automatikusan levonásra kerül. Lehetőség van az egészség biztosításra elkülönített források egy részének kompenzálására, és erre a támogatásra minden munkavállaló pályázhat. Ennek összege a munkavállaló bruttó bevételének nagyságától függ.

Támogatás

A megérkezésedet követően találkozol a koordinátorainkkal akik lengyelül, hollandul és angolul is beszélnek. Segíteni fognak az összes, szerződéssel, biztosítással, adózással stb. szükséges formaság elintézésében. Bemutatnak majd az új munkahelyeden és ismertetik veled a pozícióddal járó felelősségeket is. Megszervezik a kényelmes lakhatásodat és a tartózkodásod egész ideje alatt gondoskodni fognak a lakhatás és a munkába történő eljutás megfelelő színvonaláról. Tartózkodásod egész időtartama alatt telefonon és személyesen kapcsolatban lesznek veled. Segítenek a munkahelyeddel, lakhatásoddal kapcsolatos kérdésekben és nyelvi segítséget is nyújtanak majd.

Jól fizető állást keresel Hollandiában? Regisztráld magad a Duijndam Space-ben